Optimizare Personala

  • Stres Control
    Nu putem controla în permanență ceea ce ni se întâmplă, însă putem învăța să facem față în mod adecvat atât tensiunii cât și factorilor de stres care ne afectează.
  • Singur sau in Doi?
    Singurătatea în mulțime a devenit un sentiment greu de suportat, iar frica de a avea încredere în ceilalți sau izolarea au devenit protecții sigure împotriva decepțiilor și dezamăgirilor relaționale.
  • D2 - de la DA la DIVORT
    Divorțul este rezultatul unei decizii a cărei rădăcini cresc în trecut, întâi apar îndoielile, apoi o serie de comportamente de distanțare datorate nemulțumirilor, urmând ca după luni sau ani să se declanșeze criza.


SĂ TE CUNOȘTI, SĂ TE RESPECȚI, SĂ TE IUBEȘTI, urmând ca apoi să-ți utilizezi puterea dată de această cunoaștere sunt premisele forte pentru a-ți construi întreaga viață așa cum îți dorești, în funcție de dorințele și nevoile tale.

CINE SUNT EU? Este o întrebare pe care adesea ne-o punem. Ați întoarce privirea de la ceilalți, de la lumea exterioară, spre lumea din tine, este o provocare căreia e de preferat să-i dăm curs. Chiar dacă drumul e greu, merită toate eforturile, pentru că premiul cel mare este fabulos, TU ÎNSUȚI.

Prin procesul de interacţiune specific grupului (având o certă şi demonstrată valoare terapeutică), într-un cadru securizat, vei avea ocazia să îţi răspunzi sau să primeşti răspunsuri la întrebările care te preocupă.

Împărtăşindu-şi experienţele, trăirile şi interacţionând unul cu altul, învăţând să asculte şi să vorbească, membrii grupului îşi leagă sentimentele lor, mânia, tristeţea, bucuria, resentimentele sau liniştea de trăirile altora din grup şi astfel grupul îşi creează propria dinamică.

Persoanele care formează un grup vor simţi că nu sunt singurele care au o “problemă” sau mai multe, ci că şi alţii trec prin situaţii similare şi astfel grupul devine o sursă de sprijin într-o perioadă mai dificilă.